Over Simone Roza 

Mijn naam is Simone Roza, ik ben 35 jaar, woon in Rotterdam en heb in 2015 Roza Coaching opgericht (een holistische coaching praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en groei).

Ik ben als klein meisje gestart met turnen. De balk vond ik super eng. Ik ben een paar keer op mijn hoofd geland na een flik flak. Niet leuk.  De brug was ook niet mijn beste vriend 🙂 Wat ik leuk vond was de mat. Lekker met mijn 2 voetjes op de grond. Ik zag ritmisch sport gymnasten bezig in de zaal naast mij en ik besloot te stoppen met turnen en over te stappen naar ritmisch sport gymnastiek. twee voeten op de grond! Hier werd ik een stuk blijer van. Toen ik een trainster kreeg die zacht gezegd niet de aller vriendelijkste persoon was ben ik overgestapt naar de dansacademie en ben ik in 2008 afgestudeerd. Ik heb jaren dagelijks getraind en weinig vrije tijd gekend. Een sociaal leven had ik niet en feestjes moest ik overslaan. Toen ik afstudeerden kreeg ik meer vrijheid.

Vrijheid Creëren.

Ik kreeg meer vrijheid en ik merkte dat ik meer en meer genoot van deze vrijheid. Zowel meer vrijheid voor sociale contacten, als zelf keuzes maken, nieuwe weg uitstippelen en mezelf opnieuw leren kennen en ontwikkelen. Want ik wist niet zo goed meer wie ik was, waar ik voor stond en wat ik ECHT wilde. Vrijheid nastreven ging nog verder door de behoefte om innerlijke vrijheid te creëren. Vrij zijn van beperkende gedachten en belemmerende overtuigingen. Daarvan waren er nogal wat ontstaan in mijn jeugd. Ik wilde meer leren over hoe ik vrijheid en geluk kon creëren en ben gestart met een opleiding bij de Academie voor holistisch coachen en daarna ben ik gestart bij de Inge Rock academie.

Ik wil nu bij alles wat ik doe en waar ik voor kies dat het bruist van binnen van energie. Mijn hoogste potentieel nastreven. Mijn mooiste leven creëren en vooral de touwtjes in eigen handen hebben en de schrijver zijn van mijn eigen boek. Ik train nu nog steeds dagelijks heel hard maar dan naast mijn spieren ook mijn mentale spieren. Ik gun het iedereen om de beste versie van zichzelf te ontwikkelen en ik heb mijn droombaan gecreëerd om andere op dit ontwikkel pad te mogen begeleiden. Mijn missie als dansdocent en life coach is om andere in beweging te zetten, letterlijk en figuurlijk. Ik ben ontzettend dankbaar voor dit mooie beroep.

Mentale spieren trainen is herhalen, herhalen, herhalen. Daarom geef ik mijn coachee altijd huiswerk mee (o.a meditaties, resultaatgerichtie opdrachten, visualisaties, ademhalingsoefeningen.) Om zelf mee aan de slag te gaan. Hier komt mijn topsport mentaliteit omhoog. Om iets te bereiken moet je zelf verantwoordelijkheid nemen. Helaas bereik je sommige dingen niet door niets te doen 🙂 Soms zal je mij stom vinden maar je gaat meer houden van jezelf en jouw leven 🙂

“if you always do what you always did, you will always get what you always got” Albert Einstein

 

Waar ik je mee kan helpen