1 op 1 Life Coaching

Tijdens de 1 op 1 Holistische Life Coaching gesprekken gaan we kijken waar je vast loopt en gaan we terug op zoek naar dat vuur in jou. Naar hetgeen waar je energie van krijgt, wat jouw drijfveren zijn en hoe we jouw mooiste leven kunnen creëren. Wat dooft dit vuur momenteel? Zijn dat bijvoorbeeld beperkende overtuigingen die jou tegen houden je mooiste leven te leven of bepaalde gebeurtenissen die veel aandacht en energie van je vragen. We gaan in de sessies bewust worden van welke gedachten de boventoon vormen en die uiteindelijk zorgen voor het resultaat in ons leven zoals die nu is. Voor verandering is het doorbreken van vaste patronen nodig en daar is herhaling voor nodig. We gaan kijken op welk gebied jij verandering wenst en aan de hand daarvan zal ik je ook na de sessie opdrachten meegeven waar je zelf in je dagelijks leven mee aan de slag kan gaan. Herhaling zorgt ervoor dat je systeem dit nieuwe gedrag gaat erkennen zodat er nieuwe gewoontes ontstaan die jou veel meer gaan helpen.

We willen uiteindelijk een ander resultaat: Meer positieve energie en lichtheid! Meer voelen en minder piekeren! Meer kunnen genieten en in het moment zijn! En het leven leiden waar we voor kiezen vanuit ons hart.

Om vaste patronen te doorbreken zal oefening nodig zijn. Denk hierbij aan een spier die je gaat trainen. Je hebt niet van de een op andere dag spierballen na een uurtje sportschool :). Dat geldt ook voor verandering in ons persoonlijke leven. We gaan de mentale spieren trainen, trainen, trainen.

~if you always do what you always did, you will Always get what you always got~

~Albert Einstein~

 

Vaak gaan mijn 1 op 1 holistische life coaching gesprekken in combinatie met Bars. Even niet hard hoeven werken, lekker liggen en ontvangen. Door middel van 32 punten op het hoofd licht aan te raken zal spanningen die zijn ontstaan uit overtuigingen, emoties, houdingen ontladen worden. Meer te weten komen over bars? kijk snel bij diensten!