De wet van de aantrekkingskracht

De wet van de aantrekkingskracht is een natuurwet. Deze wet is onpartijdig en onpersoonlijk net zoals de wet van de zwaartekracht.
We leven in een universum dat wordt geregeerd door wetten, zoals oa de wet van de zwaartekracht. Als je van een gebouw valt, stort je te pletter, ongeacht of je een goed of slecht mens bent.
Alles wat deel uitmaakt van je leven, heb je zelf aangetrokken.
Over de wet van de aantrekkingskracht zijn veel boeken geschreven (oa The Secret) en er zijn veel onderzoeken naar gedaan

In deze blog leg ik je kort uit hoe de wet van de aantrekkingskracht werkt.
Je kan jezelf zien als een magneet. Gedachten en emoties die we ervaren hebben een bepaalde frequentie die gemeten kan worden door trillingen. De gedachten die je denkt, worden uitgezonden naar het universum, en ze oefenen een kracht uit op alle dingen met dezelfde frequentie. Waar je het meest aan denkt, waar je het meest aandacht aan besteed zal naar je terugkomen. Je gedachten worden dingen en zullen in je leven verschijnen.

Heb jij veel negatieve gedachten en focus je op de dingen die eventueel zouden kunnen gebeuren zal je de negatieve dingen ook naar je toe trekken.
Voorbeeld:
Wil je graag een hele leuke relatie maar focus je op hetgeen wat je nog niet hebt en op de eenzaamheid die je voelt of bijvoorbeeld op de jaloerse gedachten die voorbijkomen als je leuke stelletjes ziet die wel gelukkig zijn zal je ook het gelijke van je gedachten weer aantrekken.
Focus je op de positieve dingen en op hetgeen wat je wel wil. Vertrouw erop dat het naar je toe zal komen en heel belangrijk: wees dankbaar voor alles wat je in je leven hebt, hoe klein ook.
Dankbaarheid is de sleutel naar geluk. Zodra je je focust op de dingen die je wilt en je voelt je goed zal de trillingsfrequentie omhooggaan en zal je het gelijke aantrekken.

Korte Opdracht:
1.Wees dankbaar! Maak elke dag een lijstje met 10 dingen waar je dankbaar voor bent en voel je zo dankbaar mogelijk.
2.Maak duidelijk voor jezelf wat je wil aantrekken. Probeer zo helder mogelijk te zijn in wat je wenst. Belangrijk om je te richten op hetgeen wat je wilt ontvangen en niet op hetgeen wat je niet wilt.
3.Sluit je ogen. Zie het voor je. Visualiseer alsof je hetgeen wat je wenst al hebt ontvangen. Hoe voel je je? Wees weer zo helder mogelijk en voel wat er met je gebeurd als je het hebt.
4.Herhaal dit dagelijks.

Meer weten? Hulp nodig? Kom gerust langs zodat we er samen naar kunnen kijken.

Liefs Simone